Want your
own Fotopage?






 
emo's Yellopages
Emo?
By: emo simsINC

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 5-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Welcome To Kuantan.

Planet Curry Kuantan..(feat. Ustaz Khaidir and Wazir)
Look Whos Taller?..not you nick...
Telok Cemedak..
View all 5 photos...
In memory of 27th - 29th October 2004...thanx nick for comming down to kuantan...


Thursday, 4-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Holiday!!!

sunway...splash!
Somewhere Up There...SUM!
Ni gambar-gambar aku ngan member2 waktu new yer tahun lepas....waaa...the coolest new year holiday i ever had...thanx to said and family...huuhuu...hey! this yer its not gonna be the same anymore...damn! i miss all those time we spent togather dude...bile nak buat lagi....kali ni tak nak lepak Ascott...nak lepak Mandrin plak...baru senang skit nak terjun dalam kolam klcc tu...wahahah..


Wednesday, 3-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Remember Back to College

atas bumbung pejabat pentadbiran
Combi, Zul, Khoud, Emo, Sapx...backstreetboys is back!!hahah..
its a good friday...Muaz, Khoud and Emo?
damn...i miss all those sweet memories back to my college...B2clan...waaa...aku nak gi rompak dewan selera malam ni...team charlie angle akan menjalankan satu misi mencilok sosej kat dapur sana...miakaka...kawan2 kat kelas memberi sokongan padu kepada ketiga-tiga perwira angle ini....aku, combi ngan khoud merupakan harapan rakan-rakan kelas RC yang da kelaparan tahap perut beruang koala...nak nak si said dugong tu...makan banyak nak membesarkan bontot jer keje...


Tuesday, 2-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
welkome emo...gagag...

me and FuckME!!..haha
aku ngan peddy dalam kotak bergerak ke atas ke bawah...
slut you..
View all 5 photos...
waa...aku baru buat page ni lepas tengok takky nyer..nampak macam besh jer...tu yang buat satu...gagag...takky, jangan mara aku plak..gambar2 ni bukan gambar harini, tapi aku saje ar taruk sebab takde gambar baru...lain hari aku kasi taruk gambar latest nyer...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net